Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Σχετικά με τη συγκέντρωσή μας για την Εργατική Πρωτομαγιά

Προ ολίγων ημερών, είχαμε προαναγγείλει ως συλλογικότητα, μέσα από τον λογαριασμό μας στο twitter, ότι θα πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση στην Αθήνα για την Εργατική Πρωτομαγιά ανήμερα της επετείου.

Επειδή αρκετοί φίλοι μας ρωτούν γιατί δεν αναρτήθηκε σχετικό υλικό, τους ενημερώνουμε ότι, με το που προσεγγίσαμε ως ομάδα τον χώρο της εκδήλωσης, οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν περιμετρικά κρυμμένες στην τοποθεσία, έκριναν σκόπιμο να μας περικυκλώσουν για να διαλύσουν τη συνάθροιση πριν καν ξεκινήσει, οδηγώντας μας στη ΓΑΔΑ.

Την ίδια στιγμή που οι μπολσεβίκοι είχαν καταλάβει ανενόχλητοι κάθε κεντρικό σημείο της πόλης, το "πρόβλημα" των αρχών ήταν λίγες δεκάδες συναγωνιστών μέσα σ'ένα πάρκο.. Προφανώς, το καθεστώς έχει κατανείμει έτσι την πολιτική τράπουλα, ώστε να καπηλεύεται η αριστερά τη συγκεκριμένη επέτειο και ο χώρος μας να θεωρείται από τους αδαείς ένα "ακραίο" υποβοήθημα της φιλελεύθερης αστικής δεξιάς.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη όχι μόνο δε μας πτοεί αλλά χαλυβδώνει ακόμα περισσότερο την ιδεολογική μας πίστη και την κινηματική μας εγρήγορση. Η ιαχή είναι μια νόμιμη συλλογικότητα και θα συνεχίσει τη δράση της ακάθεκτη. Με κάθε τίμημα, μέχρι την τελική δικαίωση.

1 σχόλιο:

Τιμώντας τη μνήμη του Αδόλφου Χίτλερ στις Θερμοπύλες

  Χτες βράδυ, ανήμερα της 30ης Απριλίου, η συλλογικότητά μας πραγματοποίησε στις Θερμοπύλες μια λιτή τελετή μνήμης για τον θάνατο του Αδόλφο...