Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Γελάνε και τα κιπά

 


Για να είμαστε δίκαιοι, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον Αλέκο ότι κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να εξαφανίσει το κάτωθι βίντεο. Στάθηκε άτυχος όμως, διότι δεν έπραξε ανάλογα και ο σύλλογος ΛΑ.ΚΙ.ΠΑ. που τον φιλοξένησε το 2017. 


Ακόμα πιο άτυχος στάθηκε ο παραγιός του. Που να περίμενε ο δύσμοιρος ότι κάποιος αναγνώστης θα "έπεφτε" κατά τύχη σε παλιά σχόλια του, πριν το ρίξει στον υστερικό αντιναζισμό.


Η φιλική συμβουλή του Χατζηγώγου



Μετά







Και εις άλλα με υγεία!




Υγ: Η κωμωδία συνεχίζεται με φρενήρεις ρυθμούς. Στον χορό μάλιστα μπήκαν και οι κολαουζοι του Βελόπουλου. Ησαΐα χόρευε..

77 σχόλια:

  1. Πλέον είμαι σίγουρος πως ο Καρράς μας τρολάρει όλους, δεν μπορώ να πιστέψω πως ξέχασε αυτά που πίστευε πριν λίγα χρόνια. Είναι σαν να ξέρεις πως αν πέσεις από τον γκρεμό θα σκοτωθείς αλλά παρόλα αυτά το κάνεις γιατί στον πάτο έχει χρυσό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σε κάνει σίγουρο ότι τα πίστευε; Οι αρριβιστες δεν έχουν πεποιθήσεις.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι "τρολαρισμα". Γλυψιμο προς τον ισχυρό είναι για να έχει την εύνοια του εις βάρος των "κακών ναζί" που ως γνωστόν είναι το πρόβλημα του σύγχρονου κόσμου.

      Διαγραφή
    3. Το πρόβλημα του Καρρά είναι ψυχολογικής φύσεως: τρομερά νάρκισσος και εγωπαθής που θα μεταχειριστεί οποιαδήποτε ιδεολογία προκειμένου να ανελιχθεί ο ίδιος. Κάποτε ήταν ο ναζισμός, μετά ο φασισμός, τώρα η δεξιά. Μην ξεχνάτε ότι την είχε δει και μετενσάρκωση του Χίτλερ. Η εγωπαθεια του φαίνεται από τις εκπομπές του καταρχήν (ντύσιμο, πομάδα στο μαλλί για να βγει στο youtube) και στις απόψεις του (άρση ανωνυμίας στο διαδίκτυο χωρίς να τον ενδιαφέρει τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στον χώρο). Μην του εκτρέφετε τον ναρκισσισμό. Από αυτό ζεί ο τύπος τελικά. Άμα τον παρατήσουν οι πάντες και δεν ασχολείται κανείς μαζί του ίσως και να αυτοκτονήσει

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στα κόμματα του χώρου που προβάλλουν στην ιστοσελίδα τους αυτούς τους πολιτικούς κλόουν. Δε θα ξεχάσουμε να τους μουτζωσουμε στις εκλογές, όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν τω μεταξύ το θλιβερό δίδυμο καρτούν έχει διαγράψει τις πρώτες εκπομπές που μιλούσαν ανοιχτά υπέρ του Κούλη για τα λοκνταουν και έλεγαν συνωμοσιολογους όσους είχαν προβλέψει τα σημερινά που βιώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πλάκα είναι ότι παρουσιάζονται ως "συλλογικότητα", ενώ πρόκειται για δύο άτομα που μένουν άλλου γι' αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο άλλος βγαίνει και λέει ότι για να αγωνιζεσαι στον πατριωτικό χώρο πρέπει να προσκυνήσεις και υπάρχουν ακόμα καθυστερημένοι που τους παίρνουν στα σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ίσως είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται τέτοια αλλαγή απόψεων μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Από τα άρθρα για τον "αντισημιτισμό του Μεταξά στην πράξη", την παραδοχή των Πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών και τα βιβλία για τον αντισημιτισμό του ιταλικού φασισμού σε μανιώδη υποστήριξη του Ισραήλ στα social media (μόνο εκει μπορεί άλλωστε ο "πολέμαρχος"). Μια πτέρυγα του Δαφνίου σε περιμένει εκδότη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λευτέρη ακούς;;; Πολύ κωλοπαιδα αυτοί οι παγγερμανιστες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και όλως τυχαίως, η φιλοσιωνιστικη στροφή έγινε με το που τακυμιασε με τον γνωστό γεροτεκτονα που έχει γράψει κείμενα στο περιοδικό της εβραϊκής κοινότητας, όπως το Μισραηλ. Ο νοων νοειτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο τον παρακολουθούσα εγώ, μέχρι πριν λίγες μέρες, αυτοπροσδιοριζόταν ως φασίστας αλλά δεν ξέρω αν το έχει αλλάξει και αυτό. Ο τύπος ήταν δωδεκαθεϊστής και τώρα λέει στον κόσμο "μακριά από αυτούς γιατί εγώ ήμουν ανάμεσά τους και τα ξέρω". Μετά αυτοπροσδιοριζόταν ως ναζιστής και τώρα λέει "μακριά από αυτούς γιατί εγώ ήμουν ανάμεσά τους και τα ξέρω". Με αυτά τα δεδομένα είχα προβλέψει ότι θα πει "μακριά από τους φασίστες γιατί εγώ ήμουν ανάμεσά τους και τα ξέρω" (δεν ξέρω αν έχει περάσει ήδη σε αυτό το στάδιο) και στο τέλος θα πει "ψηφίστε ΝΔ και μείνετε μακριά από τους εθνικιστές γιατί εγώ ήμουν ανάμεσά τους και τα ξέρω".

    Εγώ λέω ότι καλύτερα να μείνετε μακριά από τον συγκεκριμένο τύπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι όπως τα λες είναι Ίαμβε! Τον φασισμό τον εγκατέλειψε όταν γνωρίστηκε με τον Γουδή τον Μίσραηλ. Άλλωστε αυτός τον συμφιλίωσε και με τον Χατζηγώγο. Είναι μεγάλη μουχριτσα ο "νέος Πάουντ"

      Διαγραφή
  10. "Δεν είναι αυτό που νομίζετε. Πρόκειται περί κακόβουλης κοπτοραπτικης από τους νεοναζί για να με διαβάλουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν σκεφτούμε το πως λειτουργεί η πολιτική στην Ελλάδα (ψεύτες, κουτοπόνηροι,κωλοτουμπες, θεατρίνοι κλπ) οι άνθρωποι είναι γεννημένοι πολιτικοί. Ο Άδωνις που λέει ο Χατζηγωγος, δεν έχει αλλάξει τόσες απόψεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όσο αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτός ο Πανούσης μπορεί να περπατήσει; Γιατί παραειναι ερείπιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τρεις πουθενάδες που δεν εκπροσωπούν τίποτα υπαρκτό και παίρνουν συνεντεύξεις ο ένας από τον άλλον για να πουλάνε δημοσιότητα στους καθυστερημένους που απευθύνονται. Τα περισσότερα δε, από αυτά που λένε είναι ανακρίβειες και δεν αντέχουν σε κανέναν σοβαρό διάλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά μάλλον τους αδικούμε αποκαλώντας τους ακροδεξιούς. Πρόκειται για ακραιφνείς δεξιουληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέσσερα σαπακια που στην πραγματική ζωή φοβούνται και τη σκιά τους, παριστάνουν τους ναζιστοφαγους απο τον καναπέ, την ίδια στιγμή που τόσα χρόνια χρόνια δεν έχουν πατήσει σε ούτε μια εκδήλωση του χώρου (εκτός και αν πρόκειται να μιλήσουν). Είναι για να γελάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παίδες καλά όλα αυτά αλλά που έμαθε να κάνει τέτοιες αλλαγές;
    Ο στσυρακας που τον φιλοξενούσε δεν γράφει μια ότι ο Χίτλερ ήταν κακος και μετάνιωσε την δολοφονία του σκατοΓκρεγκορ (χωρίς να πει για τον Όττο τίποτα ενώ τον ανεβάζει συχνά πυκνά τόσα χρόνια η πονηρη)και από την άλλη μιλάει για το πώς το μετάνιωσαν όλοι και δώσανε στην χήρα του Στρασσερ επίδομα; Αυτό δεν είναι γλυψιμο;
    Μήπως πρέπει να τελειώνουμε και με τους ιδεολογικούς πατέρες του τύπου αυτού; Ποιος το έπαιζε εξάλλου αυτόνομος έχοντας επαφές με το Εθνικό Μέτωπο που γλύφει τον Κασιδιάρη; Ποιος πήγαινε στην Καλαματα να μιλήσει σε μια παράταξη που συνεργάστηκε με τους ΝΔκρατες και ποιος υποστηρίζει ακόμη και τώρα την Φλεφαλο που βγάζει ηλίθιες ανακοινώσεις για να δικολογησει ότι δεν είπε υπέρ των άλφα μέτρων της κυβέρνησης αλλά των βήτα;
    Ξεφτίλα μεγάλη δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Έχουμε δει ποιοι τον υποστηρίζουν τον μαϊντανό αυτόν φενεται τυχαίο που ο τυπάρας αυτός τον είχε φίλο του και ο άλλος του πρόβαλε τα βιβλία για ..χρόνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκληρέ αν θες να τελειώσεις τους "ιδεολογικούς πατέρες" του Καρρά τότε ξεκινά με τον εστιάτορα και το "μενού" του....Ξέρεις αυτόν που του έμαθε τα βιβλία που εκδίδει και πως να διώκει με μηνύσεις τους "ανώνυμους συκοφάντες"

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστή παρατήρηση. Τόσα χρόνια συνεργάτης του Φώτη και του ιππέα ήταν ο Αλέξανδρος. Με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις λέει η παροιμία.

      Διαγραφή
    3. Ναι με όλους θα ξεκινήσω αλλά θα επιμείνω στον στσυρακα που μας το παίζει και φίλος και κάποιοι τσιμπατε αντι να τον "τσιμπάνε" όπως λέγαμε μεταξύ μας πολλοί χρόνια τώρα αλλά κάποιοι ξεχάσαμε τον καρκίνο αυτό.
      Επίσης στσυρακα μην μπαίνεις σαν βλακακος με ανώνυμα σχόλια μπες κανονικά όλοι σε ξέρουμε γράφεις με συγκεκριμενο τρόπο. Ξεφτίλα έχεις γίνει. Με Ιππία και Τον άλλο βιβλιοποοη πάντως κάποια εποχή υπηρξες στενός συνεργάτης αλλά μάλλον έχεις κοντη μνήμη. Δεν πειράζει θα στο θυμίζουμε εμείς που δεν ξεχνάμε μπορούμε.και με πράξεις να στο θυμίσουμε αν το.επιθυμεις αν και εισαι γνωστός δειλός κοιλαρας όπως σε λένε όλοι. Για αυτό δεν έρχεσαι στην Αθήνα ξέρεις τι θα γινοταν.

      Διαγραφή
    4. Άρχισες πάλι ρε μάστερ σεφ; Τράβα παρε τα χάπια σου

      Διαγραφή
    5. Μαύρε σκύλε είσαι γνωστός ψυχο του χώρου πάρε τα χάπια σου μωρη λουγκρα

      Διαγραφή
    6. σερβιτόρε το λογαριασμό

      Διαγραφή
  17. Καρρά που είναι οι παλιές εκπομπές που φώναζς στον Αντρέα και κοροϊδευες το σφράγισμα; Πώς σου φαίνεται ρε η προσευχή των Εβραίων σε παγκόσμιο επίπεδο στις 21/2/21 και ώρα Ελλάδος 18:00 για την Έλευση του "Μεσσία" τους; Που είναι η τσιπούρα με το τσιπ τώρα που ανακοίνωσε το Πεντάγωνο ότι έχει βγάλει τσιπάκι-εμφύτευμα για τον κοροδοϊό;Την έφαγες την τσιπούρα; Που είναι οι εκπομπές που υποστηρίζεις τα μέτρα και τα πρόστιμα μωρή που@@ν@; Δεν ντρέπεσαι ρε καραγκιόζη στην Ελλάδα των Μνημονίων να υποστηρίζεις το παιδί της Μπίλντεμπεργκ; Ξεφτίλα! Σίγουρα έχεις κάνει και το εμβόλιο μλκ! Ξαφνικά έπαψε να υπάρχει η Συνωμοσία του Σιωνισμού για Παγκόσμια Κυριαρχία και η Μασονία δεν έχει κανέναν ουσιαστικό ρόλο σήμερα ε; Ουστ εγωπαθή, κοπρόσκυλο! Νεοταξίτες που θέλετε να υπάρχετε εντός της Κοινωνίας. Καλές μεταλλάξεις ανόητοι! Γαμώ τον Σιωνισμό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. άσπρο πάτο αλεκάρα! χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γνωρίζει κανείς ποια είναι η συμφωνία που έκαναν οι εβραίοι της γερμανίας με τους εγγλέζους το 1917; για την ιστορική πληροφορία που γράφει ο άλφαβητα έψιλον μιλάω, την οποία δεν γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη διακήρυξη Μπάλφουρ αναφέρεται και στο "πισώπλατο μαχαίρωμα" (έτσι έμεινε στην ιστορία) που ακολούθησε αργότερα στον Α Παγκόσμιο εναντίον του γερμανικού στρατού και τον οδήγησε σε άνευ λόγου ταπεινωτική συνθηκολόγηση, ενώ δεν είχε χάσει σπιθαμή εδάφους και υπερτερούσε στο πεδίο των μαχών. https://www.sansimera.gr/articles/25

      Διαγραφή
    2. ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.

      Διαγραφή
  20. Σε είπα ψεύτη και θα σε ξαναπώ. Με εθνικό μέτωπο δεν είχε ποτέ επαφές και είχε γράψει και άρθρο για κάς. Καλαμάτα μίλησε χρόνια πριν ο άλλος συνεργαστεί με ΝΔ εγώ τον κάλεσα και δύο φορές μάλιστα. Με φλεφαλο έχει επαφές σε αυτό έχεις δίκιο αλλά δεν λέει και κάτι. Τα βιβλία τα πρόβαλλε όπως όλοι και μετά ποτέ ξανά. Ακόμη περιμένω να πεις αποδείξεις για πρακτοριλίκια ψευτάκο.

    Θανάσης Χ. Καλαμάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ντρέπεσαι να μπαίνεις σε μπλογκ ρε κομματικέ σαλτιμπαγκε ;
      Δεν κάνετε πολιτική δηλαδή; Δεν ήταν αρχηγός σας μεγαλοστελεχος της ΧΑ (Δημ.)που μετά την είδε ανεξάρτητος και τότε που ήρθε ο στσυρακας ήταν ο αρχηγός σας; Θα ζητήσετε συγγνώμη για την κομματοσκυλια σας; Σκατοδημοκρατες μας το παίζετε και καθαρολαγνοι θα έρθει και η δικια σας ώρα σκυλιά του κράτους πηγαίνετε στον κας εκεί ανήκετε.
      Όσον αφορά τα υπόλοιπα περί των σχέσεων του στσυρακα ξέρουμε καλύτερα κομματικέ γυμνοσιαλιαγκα θα μας το παίξεις και δικηγόρος του.
      Ας μπει αυτός με το όνομα του ( εσύ δεν το έβαλες βέβαια) να μας πει έστω και αν πει ψέματα. Φοβικα υποκειμενεα και μελλοντικοί σφαλιαροεισπρσκτορες σας

      Διαγραφή
  21. Μαγκες,ο Εκδοτης-Εμπορακος του χωρου εγραψε νεο αρθρο για την δηθεν σχεση των Μακκαβαιων και Σπαρτιατων!Μπειτε μεσα στο ιστολογιο του Τριτου (Ιουδαικου) Βουρκου ωστε να γελασετε με τα αντιφατικα ιστορικα επιχειρηματα που παραθετει ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι μακαροναδες του χωρου προβαλλουν σιωνιστες ελληνοτουρκιστές, οι "ιανοι" σιωνιστικη προπαγάνδα για τους μακκαβαιους και οι υπαρχηγοί του βούδα απο τη πευκη προβάλλουν ακροδεξιά στελέχη μιμήσεις γνωστου αμερικανουν συγγραφέα που γράφανε σε ισραηλινά περιοδικά.

      Τελικά μόνο οι "εστιάτορες" ειναι γνησιοι ΑΝΤΙ-ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ. οι άλλοι ας το παίζουν εθνοαναρχικοι αντιρατσιστές οπαδοί των ντούγκιν και των μίσραελ. και ας κάθονται να ειρωνεύονται για ψαροταβέρνες εστιατόρια και κουβέρ.

      Διαγραφή
    2. Βρες μου ένα άρθρο εναντίον του Ισραήλ που ανέβασε ο εστιάτορας. Γιατί εγώ το περιμένω χρόνια. Εναντίον του σημερινού Ισραήλ. Όχι τις αντιεβραικα συνθήματα του 1934. Μιλάω για σημερινή πολιτική τοποθέτηση. Όχι για αναδρομές στο παρελθόν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21 Μαΐου 2021 - 1:12 π.μ.

      Οι "μακαρονάδες" είναι το μόνο ιστολόγιο με ξεκάθαρη στήριξη στην Παλαιστίνη και το Ισλάμ εναντίον του ιουδαϊκού τέρατος. Προβολή του Κιτσίκη δεν έχει γίνει εκτός από κάποια αξιόλογα βιβλία του για τον φασισμό τα οποία πάνε κόντρα στην αντιφα υστερία όσων καταπιάνονται με το θέμα της ανάλυσης των ιδεών. Εκτός και αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο. Ο Ντουγκιν δεν έχει προβληθεί ποτέ! Οι "εστιάτορες" είναι τόσο αντι-ιουδαΐοι που γουστάρουν ΕΕ και εκθειάζουν τον Μητσοτάκη που "άλλαξε πολιτική"

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ σπαγγέτι μακαρονη ο "εστιατορας" δεν έχει ανεβάσει ενα σωρό άρθρα ενάντια στους Ιουδαίας προέλευσης ολιγαρχες που κυριαρχούν σε δύση και Ρωσία; ή σε αυτους που προωθούν την μετανάστευση; άλλοι έμειναν στο 1934 και στο κλάμα για τα όσα παθανε οι δυτικολιγουρηδες προδότες την γνωστή νύχτα.

      Είπαμε, οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ είναι δύσκολος αντιπαλος, δεν είναι τα παιδιά του Βούδα της πεύκης ή τίποτα 35ρηδες αιώνιοι φοιτητές για να έχεις να "παίζεις" . περιμένουμε να ανέβει και η αντικαθεστωτική που σε κάλεσαν, αν δέχτηκες τελικά τον διάλογο που δήθεν δεν φοβοσουν.

      Διαγραφή
    5. Άσε τι ανεβάζουν οι άλλοι και δες ποιους προβάλλεις εσύ τώρα μαύρε σκύλε
      Κιτσίκης τι κάνει;
      Οπότε σε συμφέρει είσαι ανεκτικός και εναλλακτικός και οπότε όχι το παίζεις ακραίος ιδεολόγος;
      Α ρε λαμόγιο σε μάθαμε.
      Βρίζεις τον Χίτλερ που έχτισε το κόμμα και όταν σε στριμοχνουμε λες ότι ο Στρασσερ τελικά τα είχε καλά με τους άλλους και ότι ο προδοης ήταν ο Όττο, ενώ ταυτόχρονα προβάλεις τα σύμβολα και την συνθηματολογία του Όττο.
      Για μαλακές ψάχνεις ρε ύπουλη σπουπια;
      Γιατί όλο αυτό μου μοιάζει πολύ ύποπτο τι ακριβώς επιδιώκεις από όλα αυτά;
      Αν ήσουν ξεκάθαρος θα σε λέγαμε απλά προδότη τώρα δεν ξέρω τι να σε πρωτοπώ προδότη, ηλίθιοι ή ρουφιάνο;

      Διαγραφή
    6. Σπαγγετη ολόκληρες αναλύσεις έκανες για Κιτσικη και προβάλεις δικούς του ανθρώπους ασχέτως του πως το δικαιολογείτε.
      Είσαι τόσο σουπια που κρινεις τους άλλους για το τι ανεβάζουν και όταν σου λένε για το τι ανεβάζεις εσύ αλλάζεις θέμα.
      Εδώ ρε φίλε δεν έβγαλες μια ξεκάθαρη απάντηση για τον Όττο που ήταν φιλοσιωνιστης ενώ δανείζεται τα σύμβολα και τα γραπτά του και τα προβάλεις.
      Εδώ προβάλεις τον Σαουθγκειτ ο οποίος είναι με τον Όττο όπως όλοι οι φίλοι σου οι στρασσερικοι παίζει αν συναντήσεις κανέναν "αριστερό" δικό σου στο εξωτερικό να σε κοιτάει σαν εξωγηινο με τις σαλάτες που έχεις φτιάξει ρε πονηρή.
      Μίλα ξεκάθαρα σαν άντρας ρε μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτα

      Διαγραφή
    7. Έχει αναρτήσει ο εστιάτορας άρθρα εναντίον του σιωνισμού? Πότε και δεν το θυμάμαι? Για βάλε ένα λινκ....

      Διαγραφή
    8. https://ristorante-verona.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9

      περαστικά σου μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτα.

      Διαγραφή
    9. ρε Φώτη διαβάζεις τι γράφω ή είσαι ζαλισμένος; σου είπα να δείξεις μια ανάρτηση που να αφορά το σήμερα δε σου είπα να δείξεις τις ταινίες του 3ου Ράιχ. από όλα αυτά μόνο ένα άρθρο εναντίον του Ισραήλ. μόνο αυτό για την ΕΕ. δέκα χρόνια αρθρογραφίας με μόνο ένα άρθρο κατά του Ισραήλ; τόσο εθνικοσοιαλιστής είσαι; μόνο αν είναι να γράψεις ενάντια στους συναγωνιστές εκεί γίνεσαι ξεφτέρι

      Διαγραφή
    10. αρθρα εναντια στο ταλμουδ και την μεταξικη συνωμοσια, αρθρα που καταδεικνυουν τους ιουδαιους κατοχους σουηδικων κ γενικα ευρωπαικων ΜΜΕ, αρθρα εναντια στους ιουδαιους που επιβαλλουν δικα τους θεληματα στη πουτινική ρωσια, αρθρα με απόψεις του έβολα για τους ιουδαιους, άρθρα ενάντια στην ισλαμικη τρομοκρατία που εξέθρεψαν οι ιουδαίοι τα τελευταια χρονια (πχ σαρλί εμπντό) στην ευρωπη είναι "ταινιες του τριτου ραιχ" καθυστερημένη μακαρονάδα μου;

      Τελικά τα γυαλάκια που φοράς δεν σε βοηθάνε να βλέπεις καλά. Δεν ειναι τυχαίο ότι ολος ο χώρος πλην ενός δουλικού του χοντρού και λιγα άτομα απο κατι ανύπαρκτες ομαδες 3 ατομων σε ανέχονται στον "χώρο" και οι υπολοιποι γελάνε μαζί σου. Που θα καπηλευτείς και την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ σπαγγέτι μπολονέζ από τη τρίπολη.

      Διαγραφή
    11. Ρε Φώτη πρέπει να κάνεις χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών στις μακαρονάδες που σερβίρεις στο εστιατόριο. Για αυτό βλέπεις τέτοια άρθρα στο ristorante.

      Διαγραφή
    12. Εντωμεταξύ έβαλα λινκ που έχει όλα τα σχετικά αντι-ιουδαικά άρθρα αλλά εντάξει δεν θα κάτσω να νταντεύω την σπαγγέτι μπολονέζ που γλύφει σιωνιστές κιτσίκηδες και ακροδεξιούς του Βελόπουλου στον Ελεύθερο Κόσμο

      Διαγραφή
    13. Φαντάσου το ristorante verona να είχε ανοιχτά σχόλια τι θα γινόταν !!!

      Διαγραφή
  22. 9:41 π.μ. αφού είσαι υπεργαμάτος σουπερμαν γιατί δεν βγάζεις το ονοματάκι σου αντρίκια συναγωνιστή και απειλείς στα μπλογκς; όλο λόγια είσαι καμεραντ σαν τους άλλους του χοντρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μωρε αν σε δω απο κοντα θα κλαις εσυ και τα δυο φλωροχαιτικα φιλαρκαια σου μαζι με το κομματικο γυμνοσιαλιαγκα.
      μη παιζετε με τη φωτια θα κλαψετε

      Διαγραφή
    2. Το να είσαι μαύρος σκύλος πάει στο διάολο. Το να είσαι μαύρος ναζιστής πως το αντέχεις ρε Φώτη?

      Διαγραφή
    3. Φωταρα, παρε τα χάπια σου εσύ και ασε τους αλλους να λένε.

      Διαγραφή
    4. Σταύρακα επειδή σε θυμόμαστε από τότε που είχες λίγα αρχιδια και ερχόσουν στην Αθήνα ακόμη, κατράμι είσαι ρε μπαγασα για αυτό σου αρέσει τόσο το αραβικό ε;
      Να το κοιτάξεις βέβαια μην σου μπει τίποτα πουθενά ρε πονηρή Όλα για μαύρα, αραβικά και τρίτο κόσμο μιλάς. Αν είσαι σαν κάτι θειτσες που το κάνουν αυτό ψάχνοντας επιβήτορες πέστο μας, να μην σε παρεξηγουμε όχι τίποτε άλλο να μην βαρεσουμε και γυναίκα έστω με πεος

      Διαγραφή
    5. 10:51 αφού θα κατέβεις προς νότια Πελοπόννησο μεριά γιατί δε κάνεις μια στάση στην Αρκαδία

      Διαγραφή
    6. Δεν κατεβαίνω προς Πελοπόννησο αλλά για πάρτη σου και έτσι όπως το πας θα το κάνω.
      Πολλοί θα δώσουν στοιχεία για σένα και το που μένεις οπότε μην χαίρεσαι μιση ώρα υπόθεση εισαι μαύρε κοπρε

      Διαγραφή
    7. μη ξεχάσεις να πιεις τις δραμαμίνες σου Φωτάκο.θα σε ζαλίσει το ταξιδάκι. έχει και πολλές στροφές.

      Διαγραφή
  23. 9:13 καλό. εγώ τον ρώτησα και μουείπε ότι τον είχε κάψει ο ήλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο σταύρακας νομίζει ότι είναι γνησιος ελληνας ενω ειναι σαν γυφτος βορειοαφρικανος εχει και επιθετο Μακαρουνης σαν κατι γυφτους που λεγονται Παρασκευας και αλλα τετοια απλοικα επωνυμα που τους τα δωσε το κρατος για να ελληνοποιηθουν και να μην εχουν τουρκικα επιθετα.
      Φαντασου πωςθα ηταν το αρχικο επιθετο
      Ας κανει το αφάνα μαλλι του ραστα για να ειναι κανονικος ημινεγρος μιγάς κι υβρίδιο.
      ΕΧΕΙ γινει και ξεφτιλα οταν κυκλοφορησαν και οι φωτο του και το ειδαν και οι υπολοιποιι γιατι σε εμας καποτε δε το επιαζε ακραιος φυλετιστης το βουλωνε οταν ερχοταν το βλαχακι στην Αθηνα

      Διαγραφή
    2. ρε τελι τι γλωσσα ειναι αυτη????

      Διαγραφή
    3. αντρί μου έχει βαλθεί να μας κάνει μπίλιες στον χώρο. απίστευτο τρολλάρισμα. βρήκε νέο πεδίο δόξις λαμπρό εδώ μέσα.

      Διαγραφή
    4. Δεν ειναι αναγκη να γραφουν εδω οι περγαμηνες οι γνωσεις και το πνευματικο εργο του Αριστοτέλη. Θα αρκεστω σε μερικες σημειωσεις. Η συγγραφη σχολιων και η απαντηση σε αυτα αποτελει διεστραμμενη πρακτικη, προβοκατορικου τυπου ενος αρσενοκοιτικου νου διαμένοντος εις βόρεια ευρωπαϊκή χώρα με την οποια ο συναγωνιστης που ρωτάς δεν εχει καμια σχεση, καθως ισταται υπερανω τετοιων βλακωδων και χρονοβορων συνηθειων. Δεν ασχολειται ποτε με τον χωρο και αρνειται ακομη και να ακουσει κουτσομπολια η να πληροφορηθει τα ονοματα συμμετεχοντων σε κινησεις ομαδες. Για αυτον το σημαντικοτερο ειναι η διατηρηση του υψηλου ιδεολογικου επιπεδου.

      Διαγραφή
    5. Ρε μακαρονάδα όλο για γλώσσες ιππεις και άλλα τέτοια μιλάς.
      Μήπως θέλεις σεξακι από Ασιάτη ή βορειοαφρικανο επιβήτορα πάλι ρε κατραμενιε απόγονε του Αριστοτέλη;
      Ρε κοροΙδευει όλο ο χώρος και δεν φιλοτιμησαι να το βουλωσεις έστω με κάτι χωμένο στο βρωμερό σου στόμα εκτός και αν ψάχνεις κάποιος να σου χώσει κάτι

      Διαγραφή
  24. Σταύρακα πάντα ψευτόμαγκας ήσουνα, κουτσομπόλης, ψευτοπαράγοντας και παραμυθάς. Καλά κάνει και σε ξευτιλίζει ο Καλέντζης με τα γαμολογήματα του, σου ξεπληρώνει την διαφήμιση που του έκανες όσο ήστασταν κολλητάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ ρε Φώτη τι κολλεγιές έχεις με τον ιππέα? μαζί τη βράζετε τη σούπα που σερβίρει η Νέα Δημοκρατία; άντε στη λάτζα γιατί μαθαίνω ότι άδειασε το εστιατόριο. κανένας δε πατάει. μυρισανε τη μούχλα.

      Διαγραφή
    2. Ο συγανωνιστής Τέλης δεν γράφει ποτέ γαμολογήματα. Αυτά είναι χυδαίες πρακτικές του υπερβόρειου διασπαστικού στοιχείου που γεμίζει τις ώρες της αργόσχολης ζωής του αραδιάζοντας σχόλια στα ιστολόγια του χώρου. Απομονωμένος από όλο τον χώρο δεν αντέχει την απόρριψη και βγάζει το δηλητήριο του τραυματία ψυχισμού του με κοπρολογήματα κατά επιτυχημένων επαγγελματιών και μαζικών συλλογικοτήτων.

      Διαγραφή
    3. Εσύ τι κανεις; Δεν επιασε η συμφωνία με τους ΝΔκρατες της Καλαμάτας και ψάχνεις να βρεις επαφές με τους ΝΔκρατες της ΦΛεφαλο;
      Πέστο αυτό στους αριστερούς φίλους σου όμως και μην το παίζεις τζάμπα μπολσεβικος έτσι και αλλιώς με τον φιλοσιωνιστή και δημοκραταρο Όττο που έχεις για πατέρα και σύμβολο μια χαρά κάνεις εγγραφή στο μεγάλο γαλάζιο κόμμα μαύρε κοπροσκυλε

      Διαγραφή
    4. δηαλδη ποιος ειναι ο ρολος του Καλετζη στην ολη ιστορια?? Τον αφορά το θεμα?

      Διαγραφή
    5. οχι τελης, κατελης

      Διαγραφή
    6. Εστιάτορας ο ένας, αργόσχολος ο άλλος, το ρίξαμε στην επαγγελματική κατάρτιση βλέπω. Γι΄ αυτό κι εγώ επιθυμώ να συμβάλλω και να προσδώσω την πραγματική διάσταση των τίτλων. Βέβαια το ιππέας ή αλογατάρης προσδίδουν κάποιο κύρος, αλλά στην ελλαδίτσα μπορεί να δηλώνεις ότι γουστάρεις, αλλά το χωριό είναι μικρό και το ψέμα δεν διαρκεί πολύ. Επειδή λοιπόν καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, προτείνω από τώρα, αν θέλουμε να αναφερόμαστε σε επαγγελματικές ιδιότητες, όταν μιλάμε για την περίπτωση του μαυρομάλη 70χρονου να γράφουμε το λειτούργημα <>, ένεκα των επί χρήμασι υπηρεσιών του εν λόγω συναγωνιστή σε ιδιοκτήτη εφημερίδας (όχι του χώρου). Σωφερίνα λοιπόν, κι έρχονται κι άλλα.

      Διαγραφή
  25. το ποιοι γράφουν και τι κρατάτε μια επιφύλαξη. μάστορα περιμένουμε την κριτική σου για τον φίφη που ήταν ο μέντορας του εκδοτάκου. είπες μόνος σου θα πεις για όλους για να σε δω. εκτός αν πέφτει μεροκαματάκι και δεν μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συναγωνιστές, η όποια ομοιότητα των παραπάνω σχολίων με τα "σχόλια" που έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς στο Καθίδρυμα είναι εντελώς συμπτωματική.

      Διαγραφή
    2. μαυρε κοπροσκυλε έχεις γίνει τόσο ρεζιλι σε ολοτς που δε χρειζεται να πει καποιος τοοτιδηποτε για τη παρταρα σου.
      Πας να γλυτωσεις την ξεφτιλα ενω σε δουλευουν ολοι. κλεισε το μπουρδελο σου και πηγαινε καμια βολτα στα βουνα προσεχε βεβαια να χαθεις εκει στα βουνα. Φερνουν ζαλαδες τα φαρμακα που παιρνεις.
      Γιατι ασχολεισαι ακομη και δεν πας στο ΚΚΕ; τι αλλαξε; θελεις να γινεις δεξιουλης σαν τον Στρασσερ;

      Διαγραφή
  26. Προσωπικά δεν κακίζω τον Καλέντζη για τις διαδικτυακές του δραστηριότητες. Όπως έχει πει στην διαδικτυακή εκπομπή της ΕΣΑ, ηδονίζεται να γράφει ανώνυμα σχόλια και να δημιουργεί ίντριγκες στον χώρο. Ωστόσο δεν μας πέφτει λόγος να τον κρίνουμε, περί ορέξεως ουδείς λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε σου πέφτει λόγος να κρίνεις έναν υπόπτων προθέσεων χυδαιολόγο που συκοφαντεί συναγωνιστές. Θες να λέγεσαι εθνικοσοσιαλιστής εσύ τώρα. Αυτή είναι η εσωτερική συγκροτήση του εθνικοσοσιαλιστή να μη του πέφτει λόγος. Αν σε είχα εμπρός μου θα σε έφτυνα. Εσένα και τον άτιμο Περίανδρο που συνεργάστηκε με τέτοια κατακάθια.

      Διαγραφή
    2. Γριά Δανέζα Κομμουνίστρια23 Μαΐου 2021 στις 12:00 μ.μ.

      Είναι πράγματι χυδαιολόγος και εμετικός. Μάταια περίμεναν οι συναγωνιστές ότι το πέρασμα του χρόνου θα τον ωρίμαζε. Για αυτό και ξέμεινε σε μια οργάνωση φάντασμα με έναν ακόλουθο. Ποιος ξέρει με τι εκβιασμούς τον κρατά και αυτόν. Αφήστε τον συναγωνιστές στην μοναξιά της βόρειας Ευρώπης και περιφρουρήστε τη σοβαρότητα του χώρου. Η μοναξιά μπορεί να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά για την περίπτωση του.

      κάποια που γνωρίζει πολλά

      Διαγραφή
    3. και ποιος εισαι εσυ ρε μεγαλε που θα πεις χυδαιολογο καποιον που εχει φυλακιστει για τις ιδεες του? Τολμας να του τα πεις κατα προσωπο ή μονο μαγκας στο ιντερνετ. Τι δουλεια εχουμε εμεις εαν αυτος γουσταρει να υπονομευει και να συκοφαντει τα σουργελα του χωρου? Τον εμποδιζει κανεις να γραφει σχολια ως ανωνυμος? κανε και εσυ το ίδιο εαν εισαι μαγκας. Οπως βλεπεις οχι μονο δεν νοιαζει τον χωρο εαν το κνανει αλλα ζηταει κι αλλο.

      Διαγραφή
    4. Eκτοξεύοντας το τοξικό του δηλητήριο προς κάθε εθνικιστική κατεύθυνση, ο κορακομάλης ναζιστής νομίζει πως έχει το δικαίωμα να κρίνει και να συκοφαντεί έναν χώρο, ενώ στην πραγματικότητα ο ίδιος αποτελεί ότι πιο αποκρουστικό και μιαρό διαθέτει αυτός.
      Πρώτα απ΄όλα έχει συγχροτισθεί με σχεδόν όλο τον ακροδεξιό κόσμο, που τώρα τόσο αντιπαθεί, είτε πρόκειται για εφημερίδες, εκδοτικοί οίκοι, ενώ προκειμένου να πλήξει τον Νίκο Μιχαλολιάκο δεν δίστασε να συναγελασθεί με τις ναυαρχίδες του αριστερού και δεξιού αντιφασισμού (Βαξεβάνης, Άδωνις) στην γνωστή πια εκπομπή.
      Ως επαγγελματίας άεργος, κατορθώνει να επιβιώνει με τους πιο απίθανους τρόπους, είτε κληρονομώντας ένα αξιοσέβαστο μερίδιο μιας τεράστιας περιουσίας ενός τραγικά αυτόχειρα εθνικοσοσιαλίζοντα μεγαλοεπιχειρηματία επίπλων μπαμπού (αν χρειαστεί θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες διότι το θέμα έχει ενδιαφέρον και πολλές σκοτεινές πτυχές), είτε νυμφευόμενος μια μεγαλοκοπέλα εξαιρετικής καλλονής με λεφτά αισθήματα προκειμένου να χρηματοδοτήσει τον σταύλο του-βίο του. Φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να απασχολήσει και τις αρχές καθώς έχει την κακή συνήθεια να ΄΄δανείζεται΄΄ σπάνια ιστορικά βιβλία και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας ξεχνώντας να ζητήσει την συγκατάθεση των ιδιοκτητών τους. Αφήνω για το τέλος το πιο κωμικό από τις επαγγελματικές δραστηριότητες του, αυτό του ΄΄υπευθύνου καφετερίας΄΄..
      Γενικά η πλαστογραφία και τα χονδροκομμένα ψωτομοντάζ του, είναι παροιμιώδη με χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν πριν από αρκετά χρόνια είχε παρουσιάσει στο διαδίκτυο κάποια ΄΄ντοκουμέντα΄΄ που απεδίκνυαν την ευγενή του καταγωγή. Εδώ γέλασαν και τα περιστέρια στην Αλεξάνδρας..
      Παρά την ευγενική του καταγωγή με έγγραφα και σφραγίδες, ο κορακομάλης ναζιστής, δεν δίστασε να γράφει με το ψευδώνυμο ΄΄φασιστοφάγος΄΄ ( αλλά και με άλλα ονόματα) στο διαδικτυακό άνδρο του κάθε λογής αναρχοαριστερού πληβείου το indymedia. Εκεί συνέχισε να εξασκεί την εμμονή του, δηλαδή να πλήτει και να στοχοποιεί επωνύμως εθνικιστές. Αλλά το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια .. Ενώ για χρόιαι κατόρθωνε να γίνεται αποδεκτός ως διαδικτυακή περσόνα στο indy, σε ανύποπτο χρόνο αλλά και θεματολογία, έκανε το λάθος να γράψει για ένα θέμα που δεν κατέχει, νομίζονταςς πως η φιλολογική δεινότητα του θα τον κάλυπτε εσαεί. Το γόητρο του φίλου μας τραυματίστηκε σοβαρά, αφού οι αναρχικοί αρχισαν σωρηδόν να του απαντούν και να τον αποστομώνουν, με αποτέλεσμα ο έξυπνος πρωταγωνιστής μας να αποχωρήσει από το νήμα σαν δαρμένο σκυλί, και να απολαμβάνουμε τώρα τα αντιαναρχικά του άρθρα στο προσωπικό του μπλογκ. Γενικά είναι να μην αμφισβητίσεις την διάνοια του κόμητος, μαύρο φίδι που σ΄ έφαγε !
      Το δε μένος του, εναντίον του εθνικιστικού χώρου δεν προέρχεται από ιδεολογικά ή αξιακά ζητήματα, αλλά από προσωπική εμπάθεια και συγκεκριμένα από το γεγονός ότι ένω ολόκληρος ο εθνικιστικός χώρος τον στήριξε στα δύσκολα χρόνια εκπληρώνοντας ακόμη και τις πιο παράλογες απαιτήσεις του, βάζοντας πάντα μπροστά την δόλια την μάνα του, του γύρισε την πλάτη σοκαρισμένο και πικραμένο και τον έστειλε εκεί που ανήκει εκ φύσεως, στο περιθώριο της ζωής, όταν φανερώθηκε το γνωστό πια χούι του.
      Βλέπετε οι νυχτερινές τσάρκες στο Πεδίο του Άρεως(παλαιότερα) και στο Ζάππειο (ακόμη και σήμερα) αργά ή γρήγορα θα γίνονταν αντιληπτές.
      Κι αν κάποτε ένας συναγωνιστής εκ Μεσσηνίας κατά την νυχτερινή του περιπολία ως αστυνομικός τον έκανε τσακωτό να ψωνίζεται και τον αφησε ελεύθερο αηδιασμένος, είναι γιατί σεβάστηκε τους αγώνες και το ρίσκο που έπαιρνε από την υπηρεσία του γράφοντας με μπογιά στους τοίχους για την αποφυλάκιση του εκδιδομένου σάτυρου ! Αναλογισθείτε το σοκ που αισθάνθηκε ο συναγωνιστής αλλά και ο χώροε γενικά !
      Γι΄ αυτό μαυροκέφαλε ναζιστή, σταμάτα να παριστάνεις τον τιμητή του χώρου, κι αρκέσου στις περιπτίξεις με τον Αρμένη εραστή σου (με την αρχαιοελληνική έννοια πάντα, βεβαίως , βεβαίως), είτε στις ζαρντινιέρες των στενών της Σούτσου, είτε στο ημισκότεινο μαυσωλείο σου, υπό το βλέμμα της οφιοκρατούσας Μεγάλης Θεάς που κοσμεί σε περίωπτη θέση το αχούρι σου .

      Διαγραφή
  27. Παίδες, λήξις. Λαμβάνουμε υβριστικά σχόλια για επώνυμα - στα πλαίσια του "χώρου"- πρόσωπα με κατηγορίες που είναι αναπόδεικτες (κυπατζηδες, δοσίματα στο indymedia, σεξουαλικές πράξεις ανωμαλίας κοκ) και θα ήταν επιεικως ανέντιμο εκ μέρους μας να τα περάσουμε. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι κάποια (σχόλια) καθυβρίζουν και οικογενειακά πρόσωπα αυτών, όπως τα παιδιά του Σ.Μ. και τη σύζυγο του Φ.Ξ. Η παρούσα "συζήτηση", που παρεκκλίνει του θέματος της ανάρτησης, λήγει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τιμώντας τη μνήμη του Αδόλφου Χίτλερ στις Θερμοπύλες

  Χτες βράδυ, ανήμερα της 30ης Απριλίου, η συλλογικότητά μας πραγματοποίησε στις Θερμοπύλες μια λιτή τελετή μνήμης για τον θάνατο του Αδόλφο...