Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Παρέμβαση συναγωνιστών στην Πάτρα ενάντια στους εχθρούς της Ευρώπης

Σε μια εποχή καιροσκοπισμού και υποκρισίας, που οι  περιφερόμενοι "ιδεολόγοι" όλων των πολιτικών παρατάξεων (και των εθνικιστών συμπεριλαμβανομένων..) επαιτούν για δολλάρια ή ρούβλια από τις γνωστές "αντιμαχόμενες" πρεσβείες, γενόμενοι ουσιαστικά άβουλα όργανα των σχεδίων τους, ξεκαθαρίζουμε ως Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές ότι "φτύνουμε" τόσο τους εν λόγω καλοθελητες όσο και τα αφεντικά που υπηρετούν. Τόσο το νεοφιλελεύθερο κτήνος των ΗΠΑ όσο και το νεοσοβιετικό τέρας της Ρωσίας είναι διαχρονικοί εχθροί της ευρωπαϊκής ομοεθνιας και ενορχηστρωτές ανθελληνικών σχεδιασμών. Πέραν των όποιων γεωπολιτικών τους διαφορών, οι πολιτικές που εφαρμόζουν στους υπηκόους τους είναι ταυτόσημες, καθώς αμφότεροι πόλοι έχουν ξεφυτρώσει αξιακά από τη γνωστή κοινή εθνοθρησκευτική τους μήτρα..

Με αφορμή τη δράση, ανακοινώνουμε και τη λειτουργία πυρήνα στην πόλη της Πάτρας. Οι ενδιαφερόμενοι συναγωνιστές της περιοχής μπορούν να επικοινωνήσουν. 

 

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Η θέση της Ιαχής για το χτεσινό συλλαλητήριο ενάντια στον γάμο των ομοφυλόφιλων και της τεκνοθεσίας

Το θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων και της τεκνοθεσίας είναι ένα ζήτημα που προκαλεί την κατακραυγή της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού, ασχέτως αν το μεγαλύτερο μέρος του δεν εμφορείται από την απαραίτητη συγκρουσιακή νοοτροπία ώστε να παρεμποδίσει τις καθεστωτικές επιβουλές. Έχοντας επίγνωση αυτής της πραγματικότητας, η κυβέρνηση, όπως δολίως έπραξε και με την προδοσία της Μακεδονίας, διοχέτευσε μέσω των, επιεικώς υπόπτων, διοργανωτών, τη λαϊκή αγανάκτηση σε ένα άγευστο και ακαλαίσθητο συλλαλητήριο μπροστά σε μια άδεια Βουλή, ενώ, ως γνωστόν, το νομοσχέδιο θα έρθει προς ψήφιση την Πέμπτη.. Αναλογιστείτε πόσο επιδραστικότερο θα ήταν το συλλαλητήριο αν γινόταν ανήμερα της ψήφισης. Πιθανότατα δε θα άλλαζε την έκβαση της ψηφοφορίας αλλά θα γινόταν πολύ πιο αισθητό και θα αποτελούσε, τρόπον τινά, κάποιον μοχλό πίεσης. Πιο συγκεκριμένα, τα καθεστωτικά ΜΜΕ προέβαλαν και υπερδιαφημισαν το πολύκροτο συλλαλητήριο για να τελεσφορήσουν οι εξής σκοπιμότητες:

1) Να λειτουργήσει σαν ελεγχόμενη βαλβίδα αποσυμπίεσης και να μην υπάρξει κάποια μαζική συνάθροιση ανήμερα της ψήφισης

2) Να γραφικοποιηθει τεχνηέντως το προφίλ του μέσου φυσιολογικού ανθρώπου που εναντιώνεται στην παραδοξότητα του σύγχρονου κόσμου, ταυτιζόμενος με τις γνωστές αποκρουστικές καρικατούρες 

3) Να παρουσιαστούν ως εκφραστές του φυσιολογικού διάφοροι ακροδεξιοί κομματάρχες, όπως ο Νατσιος και ο Καμπούρης, ώστε να κατευθυνθεί η αντισυστημικη ψήφος διαμαρτυρίας προς τους σχηματισμούς τους.

Ο υγιώς σκεπτόμενος κόσμος κόσμος ορθώς κατέβηκε στην πλατεία για να διατρανώσει την αντίθεσή του στον βιασμό της ανθρώπινης φύσης. Οφείλει ωστόσο να γνωρίζει τις σκοπιμότητες που εγκρυπτονται και να αντιληφθεί ότι, ελλείψει κραταιού πολιτικού φορέα που θα μπορεί να δίνει στοχευμένο προσανατολισμό στην εκάστοτε κοινωνική συγκυρία, η όποια διαμαρτυρία δε θα αποτελεί παρά μια πρόσκαιρη εκτόνωση και ψευδαίσθηση επιτέλεσης καθήκοντος. 

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Το πνεύμα των Χριστουγέννων και η νόσος του καπιταλισμού


Η γιορτή των Χριστουγέννων αποτελεί κατ' ουσίαν μια σειρά παγανιστικών εθιμοτυπιών που, από επιβολής χριστιανισμού, έχουν επικαλυφθεί με αβρααμικό περίβλημα. Αν και, σε πρώτη φάση, τα παγανιστικά και χριστιανικά έθιμα συνυπήρχαν ως διακριτά θρησκευτικά δρώμενα, οι χριστιανοί υιοθέτησαν εντέχνως τα πρώτα ώστε να καταστούν οι δοξασίες τους οικειότερες προς την Ευρωπαϊκή παράδοση και να εναρμονιστούν με το φυλετικό μας ασυνείδητο. 
Διόλου τυχαία, εξάλλου, τα Χριστούγεννα συμπίπτουν, σχεδόν, ημερολογιακά με την εμβληματικότερη θρησκευτική γιορτή των Αρίων, το χειμερινό ηλιοστάσιο, ενώ η ημερομηνία εορτασμού τους, η 25η Δεκεμβρίου, είναι η μέρα εορτασμού διαφόρων ηλιακών θεοτήτων από τους αρχαίους προγόνους μας.

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Εκδήλωση - Ομιλία στην Αθήνα για τον άριο φυλετισμό

 


Με την παρούσα ανάρτηση ενημερώνουμε το αναγνωστικό μας κοινό ότι το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, ο κύκλος του περιοδικού Ιαχή διοργανώνει Διάλεξη - Εκδήλωση με θέμα τον άριο φυλετισμό. Θα αναλυθούν διεξοδικά οι αρχές, οι καταβολές και η διαδρομή του στο ιστορικό συνεχές ως επιστημονικής και ιδεολογικής θέσης. Με το πέρας της διάλεξης, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις ή να εκθέσουν και τις απόψεις τους. 

Όσοι/ες επιθυμούν να παραστούν, καλό θα ήταν να μας ενημερώσουν το συντομότερο δυνατόν για λόγους λειτουργικότερης διαμόρφωσης της αίθουσας.

Παρέμβαση συναγωνιστών στην Πάτρα ενάντια στους εχθρούς της Ευρώπης

Σε μια εποχή καιροσκοπισμού και υποκρισίας, που οι  περιφερόμενοι "ιδεολόγοι" όλων των πολιτικών παρατάξεων (και των εθνικιστών συ...