Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Παρέμβαση στο Υπουργείο Μεταφορών για το δυστύχημα στα Τέμπη.


Σήμερα το απόγευμα, κλιμάκιο συναγωνιστών προέβη σε παρέμβαση στο Υπουργείο Μεταφορών για την τραγωδία στα Τέμπη προκειμένου να καταδειχθουν οι πραγματικοί υπαίτιοι του δυστυχήματος. 


 

9 σχόλια:

  1. Μπράβο και πάλι, εκφράσατε αυτό που αισθανόμαστε όλοι μας. Μια επισήμανση χωρίς να ληφθεί ως παρατήρηση. Δημοκρατία σκέτο, χωρίς εισαγωγικά κι όχι <>. Αυτό ακριβώς το άθλιο καθεστώς είναι η Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την στιγμή που η δημοκρατία τους δεν έχει σχέση ούτε με αυτό που δηλώνει η λέξη ούτε με αυτό που καταλαβαίνει ο κόσμος, επιβάλλεται να την βάζουμε σε εισαγωγικά. Άλλο πράγμα είναι επίσης η δημοκρατία που στην αρχαιότητα ήταν άκρως φυλετική (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την υποστηρίζω) και άλλο το σημερινό εξαμβλωμα του κυνοβουλευτισμου

      Διαγραφή
    2. Κατανοητό το σκεπτικό και των δυο σας, έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με τη δημοκρατία στην αρχαιότητα και τον κοινοβουλευτισμό του τώρα στο αστικό κράτος.
      Ως προς αυτό που λες αρχικά όμως διαφωνώ.Επειδή δηλαδή πολλοί νομίζουν ότι αυτό που ζούμε δεν είναι αληθινή δημοκρατία, πρέπει κι εμείς να τους δικαιολογούμε;Τότε σε τι ακριβώς διαφέρουμε από τους δημοκράτες αν υιοθετούμε μέχρι και τα επιχειρήματά τους;
      Ακόμα όμως κι αν δεχόμασταν ότι η...αληθινή...δημοκρατία είναι κάτι άλλο (αυτό που δηλώνει η λέξη όπως λες),γιατί θα έπρεπε να ήμασταν υπέρ της;Εκτός αν είμαστε κρυφοδημοκράτες και δεν το ξέρουμε.

      Διαγραφή
    3. 7:23 το πολίτευμα που έχει σήμερα η Αφρογραικία διαφέρει πάρα πολύ ακόμη και από την δημοκρατία . Στην ουσία έχουμε μια οικογενειοκρατία φιλελεύθερων ολιγαρχών που είναι και μαριονέτες ταυτόχρονα .

      Διαγραφή
    4. 6.24, Εφόσον η "δημοκρατία" που επικαλούνται δεν έχει καμία σχέση με το νόημα και τις βασικές αρχές του όρου, τότε πράγματι δε μιλάμε για δημοκρατία. Μιλάμε για σιωνιστική δικτατορία που χρησιμοποιεί τον κυνοβουλευτισμο ως μάσκα. Και η χρήση των εισαγωγικών είναι ορθή διότι καυτηριάζει την απάτη και την ψευδαίσθηση που έχουν καλλιεργήσει στις μάζες.
      Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι πιστεύω στην δημοκρατια, διότι είναι ένα φαύλο, προβληματικό και αναποτελεσματικό πολίτευμα, ακόμα κι αν εφαρμοστεί ιδανικά. Παρόλα αυτά, οφείλουμε ως ΕΣ να χρησιμοποιούμε τις έννοιες με την σωστή σημασία τους και να ξέρουμε τι έχουμε απέναντί μας

      Διαγραφή
  2. Κράτος σημαίνει πατρίδα σκλαβωμένη. Απλά τα πράγματα, το κράτος τους είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας ως εθνικιστές/εθνικοσοσιαλιστές/φασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαστε ούτε φασίστες ούτε εθνικιστές. Εθνικοσοσιαλιστές καθαρά και ξάστερα είμαστε.

      Διαγραφή
    2. Νομίζω ότι η συνεργασία σε κοινό επίπεδο Ε/Σ, Φασιστών και εθνικιστών (όχι νεοεθνικιστών) θα κριθεί αναγκαία από τις εξελίξεις. Τα περιθώρια πλέον στενεύουν και κάποιες μελλοντικές επιλογές θα είναι και θέμα ενστίκτου, όχι απλά πολιτικού σχεδιασμού. Κι εμείς ως Ε/Σ ίσως δούμε κοινά μέτωπα με ομάδες που ίσως ως τώρα μας ξενίζουν (πληρώντας συγκεκριμένα κριτήρια εννοείται).

      Διαγραφή
    3. Όλοι οι ΕΣ είναι φασίστες και όλοι οι φασίστες ΕΣ

      Διαγραφή