Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Τελετή μνήμης για το ολοκαύτωμα της Δρέσδης



Η Ιαχή πραγματοποίησε μια λιτή τελετή μνήμης για το ολοκαύτωμα της Δρέσδης απέναντι από την Αγγλική πρεσβεία στον Ευαγγελισμό. Ακολούθησε πορεία στο Σύνταγμα.


5 σχόλια:

  1. Καλησπέρα συναγωνιστές! Συγχαρητήρια για την ενέργειά σας. Έχετε σκεφτεί να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σε ξένα channels του Telegram, όπου χρησιμεύουν στην προώθηση εθνικοσοσιαλιστικών κινημάτων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να' σαι καλά, φίλτατε αναγνώστη. Συναγωνιστές του εξωτερικού, με τους οποίους έχουμε επικοινωνία, παρακολουθούν τη δραστηριότητά μας, όπως και άλλων κινήσεων. Από κει και πέρα, όποιος ακολουθεί τέτοια κανάλια, μπορεί να κοινοποιήσει τη δράση ελεύθερα.

      Διαγραφή
  2. Άξιοι συγχαρητηρίων όσοι εθνικιστές και Ε/Σ διατηρούν την ιστορική μνήμη και κρατούν τη φλόγα της Ευρωπαϊκής ιδέας αναμμένη. Το αποδεικνύουν οι δράσεις τους και η παρουσία τους στους δρόμους και τις γειτονιές τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην Ιαχή για τις παρεμβάσεις και τις δράσεις της.Τετοιες ενέργειες πρέπει να καθιερωθούν και να στηριχθούν κι από άλλες ομάδες του ευρύτερου "χώρου". Παρά τις διαφορές μας,ας καταλάβουμε ότι όσα μας ενώνουν είναι περισσότερα απ' όσα μας χωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή